Természetfotó Pályázat

Fotópályázatot hirdetünk iskolánk tanulói részére, az Egészséghét rendezvényünk alkalmából. A pályázat témája a Velencei-tó környékének és a természet értékeinek felfedezése és ápolása.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmét a településen élőknek a természet megőrzésének fontosságára és ebben a fotográfia, mint művészeti ág segítségét hívja. Ugyanakkor szeretnénk a fotográfiát népszerűsíteni a gyerekek és a fiatalok körében.

Feltételek
Pályázni csak saját készítésű fotóval lehet, amely még nem vett részt pályázaton és nem volt publikálva. A pályázati anyagot nagy felbontású, jpg formátumú képfájlban lehet leadni vagy e-mailben elküldeni a gardonyi.iskola@freemail.hu címre. A fájlnévben fel kell tüntetni a pályázó nevét, osztályát és a fotó címét. A kép digitálisan szoftverrel nem módosítható.

Megengedett módosítások: képkivágás, világosság beállítása. Egy pályázat több, de maximum 5 képből állhat. A pályázattal a fotó készítője automatikusan lemond szerzői jogáról a pályázat kiíró részére, valamint hozzájárul a képek interneten való közzétételéhez és nyilvános kiállításához.

Díjazás
Az első három helyezett külön díjazásban részesül.

Határidők
Leadási határidő: április 17.
Eredményhirdetés: április 24.

A fotók kiállítása az iskola aulájában: április 21. – május 9.