Tájékoztatás távoktatásról, étkezésről

Tisztelt Szülők!

Ma, március 16-án megkezdjük a távoktatást. A tantestület úgy döntött, hogy a kapcsolatot elsősorban a KRÉTA rendszeren keresztül tartjuk a diákokkal.

A KRÉTA rendszerbe a tanuló, mint felhasználó az oktatási azonosítójával (a diákigazolványon található, 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), tud belépni, jelszava pedig a tanuló születési dátuma éééé-hh-nn formátumban. Ha valakinek belépési problémája van, hívja az iskolát (355 088).

A rendszert kipróbáltuk, működik. Előfordulhat, hogy a rendszer túlterheltté válik, ilyenkor később kell ismét megpróbálni a belépést.

Ezúton is kérem, hogy az osztályfőnököknek vagy az iskolában jelezzék, ha valakinek nincs internet kapcsolata, számítógépe, telefonja, vagy bármilyen módon akadályozott a távoktatásban!

A távoktatás az érvényben lévő órarend szerint történik, az adott tantárgyat tanító pedagógus küldi az aktuális feladatokat. Ezeket a gyerekek végezzék el, mert a későbbiek során ellenőrizzük és értékeljük.

Információink szerint az M5 tévécsatorna délelőttönként oktatási műsorokat sugároz.

Ajánljuk a házi olvasmányok és más könyvek olvasását is.

Ügyeletet a mai napra nem kért senki, ha szükséges, a következő napokban is fogadjuk a gyerekeket, de csak azoknak a szülőknek, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához.

A dinnyési gyerekek kíséretét továbbra is vállaljuk.

Tanulói felszerelés maradt még az iskolában, munkaidőben átvehető.

 

A gárdonyi önkormányzat tájékoztatása az étkezésről: a járványügyi helyzet miatt az iskolai gyermekétkeztetés eddig megszokott formái megváltoznak. A gyermekek részére történő ételszolgáltatás átmenetileg szünetel hétfőtől, tehát külön semmiféle étkezést nem kell lemondani.

Azoknak az agárdi és gárdonyi iskolás gyermekeknek az esetében, akiknél a számukra megfelelő étkezés egyáltalán nem oldható meg, lehetőség van ebédhez jutni. A főzés az agárdi iskola konyháján történik, az ebédet onnan lehet személyesen elhozni szerdától kezdve minden nap 11:30 és 12:00 között.

Kérjük, hogy otthonról saját dobozt, ételhordót ne hozzanak magukkal, a dobozt az ételhez az önkormányzat biztosítja. Az első ilyen nap tehát március 18-án, szerdán lesz. Az ebéd díja változatlan.

Az étkezésre jelentkezni az agárdi iskola élelmezésvezetőjénél, Horváth-Kaleszdorfer Lindánál lehet a 06 30/300-2978-as telefonszámon. A jelentkezés határideje március 17. kedd 12 óra.

Továbbra is türelmüket, megértésüket kérjük, együttműködésükre számítunk!

Jó egészséget mindannyiunknak!

 

Üdvözlettel:
Lábadi Zoltán igazgató

  • Akadálymentesítés
    Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support