Tájékoztatás az iskola bezárásáról és a távoktatásról

Tisztelt Szülők!

Bizonyára mindannyian értesültek az iskolák bezárásáról, és az új munkarend, a távoktatás hétfői bevezetéséről.

Néhány helyi információt küldök Önöknek:

  1. felügyelet

Azoknak a tanulóknak, akiknek a felügyelete semmilyen módon nem oldható meg otthon (szomszéd, barát, rokon stb.), iskolánk felügyeletet biztosít. A felügyelet naponta 7 30-tól 16 30-ig vehető igénybe, rövidebb időre is! A létszám ismerete miatt naponta 8 00-ig kell az aulában jelentkezni. A megjelent tanulók étkezést is kapnak. A felügyelet 1-1 napra is igénybe vehető. A dinnyési tanulók kíséretét biztosítjuk.

  1. távoktatás

A távoktatás módszereit a tantestület hétfőn fogja kidolgozni. Fontos, hogy Kréta-hozzáféréssel, használható e-mail címmel mindenki rendelkezzen! Kérem, az osztályfőnököknek jelezzék, ha valakinek nincs internet kapcsolata, számítógépe, telefonja, vagy bármilyen módon akadályozott a távoktatásban!

  1. Felszerelés

Az iskolában lévő tanulói felszerelést az otthon lévő gyerekek részére hétfőn 7 30 és 8 00 valamint 15 30 és 16 00 óra között a főbejáratnál lehet átvenni. Szándékozunk a könyvtárból a kötelező házi olvasmányokat is hasonló módon elérhetővé tenni.

Az ügyeletet kérő tanulók táskával, tornazsákkal jöjjenek!

  1. Nyitvatartás

Az iskola a megszokott időben továbbra is működik. Kérjük figyeljék a honlapot. Kérdés, probléma esetén hívjanak bennünket (355 088), írjanak nekünk (gardonyi.g.iskola@gmail.com). A büfé átmenetileg bezárt.

Türelmüket, megértésüket kérjük, együttműködésükre számítunk!

Jó egészséget mindannyiunknak!

Üdvözlettel:
Lábadi Zoltán
igazgató

 

 

  • Akadálymentesítés
    Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support