Tisztelt Szülők, Családtagok, Kedves Gyerekek!

Kérem, fogadják elismerésemet és köszönetemet a távoktatás első hetében elvégzett tevékenységükért, együttműködésükért! Tisztában vagyok vele, hogy a szülők, családtagok és tanítványaink mekkora erőfeszítéseket tesznek otthonaikban a tanulmányok sikeres folytatása érdekében.

Túlzás nélkül mondhatom, írhatom, hogy a Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulóifjúsága, családi köre és tantestülete jelesre vizsgázott ebben a rendkívüli és váratlan helyzetben. Így tovább!

Nehéz hónapok állnak mögöttünk, a régóta várt, nagyszabású felújítás próbára tette türelmünket. A sors különös fintora, hogy most, amikor iskolánk megszépült, üresen áll… Nagyon várjuk, hogy közösen, örömmel újra birtokba vegyük.

Fontos eredménynek tartom, hogy tantestületünk gyorsan reagált a kihívásra, és már az első napon megkezdtük a távoktatást. Tanítványaink iskolai és otthoni informatikai felkészültsége, tapasztalata jó alap volt mindehhez. Korábbi sikeres pályázatainknak köszönhetően a technikai feltételek is adottak.

A helyzet súlyosságával mindannyian tisztában vagyunk. Most, és a következő hetekben közös erővel mindent meg kell tennünk, hogy a tanévet sikeresen befejezhessük, hogy a jelenlegi állapotból a lehető legtöbbet, legjobbat kihozhassuk!

Köszönjük az eddig kapott elismerő, biztató szavakat. Számítok a további sikeres együttműködésre, türelemre, megértésre.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Gárdony, 2020. március 24.

Köszönettel, üdvözlettel:
Lábadi Zoltán
igazgató

Akadálymentesítés
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support